Szívből adni, lélekkel mozdulni! Így indult a tegnapi napunk is. Hálás a szívem, és köszönet mindenkinek aki a tegnapi nap sikeréhez hozzájárult és most nem szeretnék neveket sorolni mert nagyon hosszú lenne a névsor!

Köszönet a környező települések Polgármestereinek,hogy helyet biztosítottak megállni és pihenni a résztvevőknek, lelkészeknek és mindazon segítő kezeknek akik frissítővel, gyümölccsel és sós apró süteménnyel várták a csapatot.

Örülök, hogy Gáspár Imre Bátor végig kitartott és családjával végigkísérte a csapatot, együtt várhattunk, szurkolhattunk a frissítőpontokra beérkező résztvevőknek!!

És köszönet azoknak is akik az utómunkálatokban is ott voltak!!

A jelenléti ívet 79 fő írta alá, de ettől sokkal többen voltunk kb 100 fő.

A nevezési lapot 54 fő írta alá, de volt aki interneten keresztül regisztrált.

A számlára átutalt céladomány ami Gáspár Imre Bátor támogatására érkezett : 74176.-Ft

A regisztrációs díjakból és az dobozokban összegyűjtött összeg : 353000.- Ft és utólag 217044 ft

Így összesen 644220.-Ft -ot adhatott át a Kerub Segélyszervezet Alapítvány Gáspár Imre Bátornak, és reméljük Isten kipótolja a hiányzó összeggel, hogy megkaphatja a művégtagot.

És aki lemaradt a tegnapi napról, mindig van lehetősége támogatásra, céladományként Gáspár Imre Bátornak a Kerub Segélyszervezet Alapítvány számlájára történő utalással. Számlaszámot megtalálhatod a honlap oldalán.

Köszönet és hála mindenkinek!! Ez egy szép nap volt!!!

A Halas Rádió riportja:

https://halasradio.hu/hangalbum/sermon/6739-nem-adom-fel-gaspar-imre-bator-bator-tortenete?fbclid=IwAR1QUI6ssuJWoBLb91ISZvmefhJaV-7_pZbTuQxtKWtHCljWvhHLvLBYTlE

IMG_3612

kép 1 / 35