A Kerub Segélyszervezet Alapítvány immár második éve rendezte meg a KERUB Jótékonysági Sportnap elnevezésű programját, melyet mindkét alkalommal augusztus második szombatjára szervezett.
Az eseményen a Teljes Élet Alapítvány számára gyűjtöttünk, kik Down – szindrómás gyermekek táboroztatásával foglalkoznak.

♥️6 egyesület, ♥️közel 100 fő résztvevővel futva🏃🏃‍♂️🏃‍♀️, illetve kerékpárokkal🚲 haladt a lelkes csapat a Duna-menti településeken keresztül egészen Kalocsa Meszes Duna-partig.

📢08.00 órától gyülekezővel, regisztrációval indult a nap programja az Ordasi Polgármesteri Hivatal elől, ahol a Kerub Segélyszervezet elnöke, Csilla Szuhainé, Zsolt Szabó , a község polgármestere, Leitert-Kiss Anna, Kerubina Anna Szabó, Szabó Tirza Rebeka a Kerub Alapítvány állandó önkéntesei fogadták a folyamatosan érkezőket. A regisztrációs pult mellett Mirjam Noémi Szabó által tervezett és a Kerub Alapítvány által rendelt pólók 👕megvásárlásával is lehetett támogatni a projktet.

📍Kiskunhalas, 📍Kiskőrös, 📍Kiskunmajsa, települések mellett 📍Harta 📍Kalocsa, 📍Miske, 📍a Duna-menti települések mindegyikéből, 📍de Németországból is jöttek résztvevők, kik a pénzbeli adományaik mellett lelkesen haladtak végig a 26 km-es távon az egyre forrósodó levegő ellenére.🌡️🌝🔥 🥰

📢09.30 órától köszöntő, motivációs gondolatok hangzottak el, majd a Teljes Élet Alapítvány bemutatása következett vezetőik, @József Deli és Mária Braila által.

Rövid bibliai szakasz📖 olvasása és imádság🙏 után Zsuzsa Bartal a Keresztény FittMűhely alapítója, Kerub Segélyszervezetünk önkéntese rövid bemelegítő gyakorlatsora segített átmozgatni izmainkat az előttünk álló kilométerekre.

Blanka Fazekas és párja Björn Holeschak iramfutóink diktálták a laza tempót, mely futók, kerekesszékkel közlekedők és bringások számára is alkalmas volt a végig együtt haladásra.

Blanka szlongenje, hogy t.i. „együtt indulunk,, együtt érkezünk” valójában épp azt a lényeget ragadta meg, ami a szívemben megfogalmazódott még jóval azelőtt, amikor A Jótékonysági Sportnap projektet elindítottuk. ♥️
S valóban, minden településre együtt érkeztünk, frissítés után együtt haladtunk tovább.

A távon végig Anda Péter kiskunhalasi fotográfusunk gondoskodott a csodás fotókról, a sok kedves pillanat megörökítéséről.
Dezső Balogh és felesége Csilla Diána Szuhai autós felvezetőink élő közvetítése által nyomon lehetett követni, hol tart épp az adott percekben a táv.
Attila Berta Somogyi speciális kerekesszékből átalakított kerékpárjára szerelt hangszórókon keresztül, mindvégig magyar, angolszász, orosz és német nyelvű dicsőítő dalokra haladtunk, ami a lelki alapját is adta eseményünknek. 🎵🎶🎸🎺🎹🥁

Sok áldott, és értékes pillanat, ami már bennünk és velünk marad: egy-egy percre kézenfogva haladás, átölelve tekerés, nevetés, öröm, felszabadult szívű szeretet-megnyilvánulások… mind-mind arra mutatnak, Aki az egészet Atyai Szívében eltervezte és lelkünkre helyezte: Istenünknek legyen hála és dicsőség!

Köszönöm a bátorító támogató jelenlétet
📌Kuti Zoli Trizoli Jótifuti Egyesület és a
📌BSI Futónagykövet-Kalocsai Földön Futók tagjainak
📌Keresztény FittMűhely és Zsuzsa Bartal
📌Kalocsai Gerillakertészek
📌Göncöl Park Egyesület Harta
📌TERKA Bringa
📌Az Ordasi, Géderlaki, Uszódi Polgármesteri Hivatalok
📌a Dunaszentbenedeki Református Egyházközség, a 📌Foktői Református Gyülekezet lelkésznőinek és tagjainak
📌Dr Adrienn Veres támogatását, áldozatát.

Az esemény végére összegyűlt és végül átadott összeg (bankszámlán és készpénzben) : 289.029.- HUF ♥️🙏

A sok-sok fotóból néhányat ízelítőül hozok most.
A teljes fotótár anyaga hamarosan a Kerub Segélyszervezet Alapítvány honlapján megtekinthető lesz.

Szívből adni, lélekkel mozdulni!

Áldást békességet kívánok!

Fotók: Anda Péter fotográfus