2000-ben az akkori 35 fős hittancsoporttal kezdtük el dicsőítő szolgálatot, Uszódon egy faluszerte meghirdetett alkalmon és Tázláron a református egyházközségben mutatkoztunk be először. Akkor még playback énekeltünk legfőképpen Pintér Béla támogatásával az ő dalaiból válogatva.

Megszületett azonban bennünk a vágy az élőzenés dicsőítésre, s 2002-ben egy elektro-akusztikus gitárral, egy basszusgitárral egy akusztikus dobbal s ének-vokál felállásban kezdtük el az első szolgálatunkat  Uszódi Felekezetközi Dicsőítő Csoport néven.
2006-ban létrehoztunk gyülekezeti tagokkal és lelki testvérekkel látás alapján egy alapítványt, Kerub Segélyszervezet bejegyzési névvel s ekkor Isten vezetésének engedve az alapítvány szolgáló csoportjaként vettük fel  a KERUB  Dicsőítő Csoport elnevezést.
Az Úrtól kapott saját dalainkból 3 albumot készítettünk el:

  • Érints meg tűzzel
  • A Bárány Trónjánál
  • Elrejt Sátra mélyén címmel.

Ebből az első kettőt ki is adtuk.
A hosszú évek során sokszor alakult át a csoport, de mostanra látjuk, ahogy a fiatal generáció felnő közöttünk és örömmel szolgálnak velünk.
Nagyon sok helyen szolgáltunk az ország területén és határon túl, Felvidéken is. 24 és 12 órás dicsőítéseken, felekezetközi alkalmakon, gyülekezetekben emeltük magasra Urunk Nevét.
Nem koncertezünk, dicsőítünk!
S Isten kegyelméből nem is szeretnénk mást, csak a Mindenható Urat dicsérni és szolgálni.